انبار ها
PreviousNext

انبارها

در صورت داشتن ماژول انبار داری ، در این قسمت مدیریت حواله ها و رسید های انبار های مختلف را می توان انجام داد.

برای استفاده از انبارداری باید ابتدا محصولات در قسمت مدیریت محصولات تعریف شده باشند و محصولات هر انبار در قسمت مدیریت انبارها به عنوان محصول مجاز تعیین گردند.

علاوه بر این برای تنظیم حواله ها و رسید های مرتبط با انبار می توانید از قسمت مدیریت تراکنش های انبار  اقدام کنید.

حواله: به معنی خروج کالا از انبار است.

رسید: به معنی ورود کالا به انبار است.

انواع تراکنش های انبار به شرح زیر می باشند:

1.       رسید موجودی اولیه: در هر انبار فقط یکبار رسید موجودی اولیه صادر می شود. این رسید موجودی سر شماری شده واقعی در انبار را به نرم افزار وارد می کند.

نکته : در انبار قبل صدور رسید موجودی اولیه اگر رسید و یا حواله ثبت شود ، دیگر امکان ثبت رسید موجودی اولیه نیست .

2. رسید انبار: زمانی که کالا وارد انبار می شود، برای اضافه شدن آن به انبار از رسید انبار استفاده می شود.

3. رسید مرجوعی(رسید برگشت از فروش): زمانی که کالا از انبار حواله شده (خارج شده است) و اکنون می خواهیم آن را دوباره به انبار بازگردانیم از رسید مرجوعی استفاده می شود.

4. حواله انبار(حواله خروج): زمانی که کالا به دلیلی غیر از فروش (مثلا به دلیل اسقاط شدن کالا، یا اینکه کالا قرار است هدیه شود) از انبار خارج می شود از حواله  انبار استفاده می شود.

5. حواله فروش: زمانی که برای کالا فاکتور فروش صادر شده است، برای تحویل آن به مشتری و کم شدن از موجودی انبار، از حواله فروش استفاده می شود.

6. حواله مرجوعی(حواله برگشت از فروش): زمانی که کالا به انبار وارد شده (رسید شده است) و اکنون می خواهیم آن را از انبار خارج کنیم از حواله مرجوعی استفاده میکنیم .

7. انجام انتقال: زمانی که بخواهیم محصولاتی را از یک انبار به  انبار دیگری انتقال دهیم از این عملکرد استفاده می شود.

نکته: ابتدا قسمت فیلترهای پیشرفته  را مطالعه کنید.

8. مبداء: این فیلتر برای تراکنش های از نوع انتقال بین انباری (تراکنش هایی که در آن انبار فعلی به عنوان انبار مقصد انتخاب شده است) کاربرد دارد. می توان انبار مبدا مورد نظر را انتخاب کرد و تراکنش های بین انباری بین انبار مبدا و انبار فعلی را مشاهده کرد.

9. مقصد: این فیلتر برای تراکنش های از نوع انتقال بین انباری (تراکنش هایی که در آن انبار فعلی به عنوان انبار مبداء انتخاب شده است) کاربرد دارد. می توان انبار مقصد مورد نظر را انتخاب کرد و تراکنش های بین انباری ، انبار مقصد و انبار فعلی را مشاهده کرد .

10. شماره: شماره یا بخشی از شماره تراکنش(های) انبار مورد نظر را می توان فیلتر نمود .

11. نوع تراکنش انبار: تراکنش های انبار به سه نوع رسید موجودی اولیه، رسید انبار و حواله انبار تقسیم می شوند. نوع تراکنش مورد نظر خود را مشخص کنید.

12. زیرنوع تراکنش انبار: پس از انتخاب نوع تراکنش انبار در مرحله قبل، می توانید زیرنوع تراکنش مورد نظر خود را نیز انتخاب کنید.(رسید انبار سه زیر نوع و حواله انبار چهار زیرنوع دارد)

13. سریال: سریال یا بخشی از سریال تراکنش(های) انبار مورد نظر را می توان فیلتر نمود.

14. وضعیت: وضعیت تایید، رد و قیمت گذاری تراکنش(های)انبار مورد نظر خود را مشخص کنید.

15. بازه تایید: می توانید یک حد پایین و بالا برای تاریخ تایید تراکنش های انبار مورد نظر خود تعیین کنید.

16. تاییدکننده: می توانید کاربر تایید کننده تراکنش های انبار مورد نظر را فیلتر کنید .

17. فیلدهای تراکنش انبار: در این قسمت می توانید یکی از زیرنوع های تراکنش انبار تعریف شده در شخصی سازی را فیلتر کنید. همچنین می توانید با استفاده از دکمه فیلتر موجود در این فیلد، پس از انتخاب یکی از زیرنوع های تراکنش انبار، روی فیلدهای اضافه شده به آن نیز فیلتر مورد نظر خود را اعمال کنید.

18. تگ ها: می توانید آیتم ها را بر اساس تگ های درج شده روی آن ها جستجو کنید.

19. تحویل دهنده: تحویل دهنده تراکنش انبار مورد نظر خود که می تواند یک کاربر، یک هویت از بانک اطلاعاتی یا یک شخص/شرکت متفرقه باشد را مشخص کنید.

20. تحویل گیرنده: تحویل گیرنده تراکنش انبار مورد نظر خود که می تواند یک کاربر، یک هویت از بانک اطلاعاتی یا یک شخص/شرکت متفرقه باشد را مشخص کنید.

21 . مدیریت گزارش ها :   با استفاده از این بخش میتوان از لیست تراکنش های انبار با توجه به فیلتر های اعمال شده، گزارش گیری کرد. برای توضیحات بیشتر میتوانید به بخش گزارش ساز جدید مراجعه کنید.

 


Copyright 2008-2017 First Euresia E-Commerce co.